EN

Güven Ersoysal

Biyografi

Güven Ersoysal 1988 yılında Adana’da doğdu. Müzikle aktif olarak ilgilenmeye ortaokul yıllarında klasik gitar çalarak başladı. Müzik eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde lisans eğitimi aldıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Müzik İleri Araştırma Merkezi’nde Ses Mühendisliği ve Tasarımı Bölümü’nde tamamladı.

2015 yılından itibaren Babajim Stüdyoları’nda kayıt ve mastering mühendisliği yaparak Babajim İstanbul ekibine katılmıştır.

Diskografi
Ardıç Duygu & Doğan Duru, Dünyanın En Güzel Günü (2018)
Mastering
Bora Öztoprak, Hayranım (2018)
Mastering
mor ve ötesi, Bd9r (Remix) (2018)
Mastering
Pinhani, On Türkü (2018)
Mastering
Can Oflaz, Aç Kapıyı Gir İçeri & Uzun İnce Bir Yoldayım (2018)
Mastering
Nihaband, Güya (2018)
Mastering
Simge Pınar, Sangria (2018)
Mastering
Simge Pınar, Biz Hep Aynı (2018)
Mastering
Gazapizm, Ölüler Dirilerden Çalacak (2018)
Mastering
Ozbi, Kalbine Sor (2017)
Mastering
Merve Deniz, İnziva (2017)
Mastering
Erkan Zeki Ar Trio, Kontrast (2017)
Mastering
Veys Çolak, Deli Gönül (2017)
Mastering
Can Dedeoğlu, İkinci Dört (2017)
Mastering
Mutluluk Zamanı Soundtrack, Bu Su Hiç Durmaz (2017)
Mastering
Neyse, Neyse (Remastering) (2017)
Mastering
Neyse, Pazarbaşı (2017)
Mastering
Roger D'arcy, House of Heads (2017)
Kayıt Miks Mastering
Fazıl Say, Güz Şarkıları (2017)
Kayıt Mastering
Fazıl Say, Nazım Oratoryosu - Live (2017)
Kayıt Miks
Roger D'arcy, Crooked Tales (2016)
Kayıt Mastering
Melis Danismend, Ve Ev (2016)
Mastering
Seda Bağcan, Miracle (2015)
Mastering
Elif Çağlar, Misfit (2015)
Mastering