EN

Arın Baykurt

Biyografi

Arın Baykurt, 1982’de İstanbul’da doğdu, müziğe ortaokul yıllarında gitar çalarak başladı. Lise ve üniversite yıllarında çeşitli Rock gruplarında gitar, bas ve davul çaldı. 2000’li yılların başında müzik prodüksiyonuna olan ilgisi ve hayranlığı sebebiyle çeşitli mühendislerle ve müzisyenlerle çalışarak meslek hayatına başladı. 2003-2016 yılları arasında çeşitli prodüksiyon şirketleri ve stüdyolarda, müzik albümleri, film müzikleri, soundtrack albümleri, dizi müzikleri ve yüzlerce reklam filmi müziğinin kayıt, edit ve mikslerinde mühendis ve müzisyen olarak yer aldı.

Murder King, Özlem Tekin, Dream Ocean, Ete Kurttekin, Ayşe Saran gibi çeşitli sanatçıların ve grupların projelerinde, prodüktör, mühendis ve müzisyen olarak yer aldı ve 2018 yılından itibaren de Babajim İstanbul’da mühendis olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Diskografi
Ete Kurttekin, (2019, upcoming album)
Kayıt Miks
Ayşe Saran, Bazen (2019)
Miks Mastering
Murder King, Fiyasko (2019)
Kayıt Miks
Dream Ocean, The Lost Love Symphony (2016)
Prodüktör Kayıt Miks
Ete Kurttekin, Suda Balık (2016)
Miks Mastering
Ete Kurttekin, Azad Et (2015)
Kayıt Miks
Özlem Tekin, Sonsuz Bir Aşk (2015 )
Miks Mastering
Özlem Tekin & BossDOGZ, Sokaklar Bende (2015)
Miks Mastering
Ayşe Saran & Can Uzunallı, Saf (2015)
Kayıt Miks
False in Truth, Back to War (2014)
Kayıt Miks Mastering
Ayşe Saran, Kavga Başladı (2014)
Kayıt Miks
Murder King, Gürültü Kirliliği (2013)
Kayıt Miks
Özlem Tekin, Kargalar (2013)
Kayıt Miks
Soul Sacrifice, Carpe Mortem (2012)
Kayıt
Özge Özkan, In your Heart (2008)
Prodüktör Kayıt Miks Mastering
Catafalque, Dialectique (2007)
Prodüktör Kayıt Miks Mastering
Catafalque, Unique (2005)
Kayıt Miks Mastering
Film Müziği:
Yeni Gelin, TV Dizisi (2017)
Miks
Hayat Bazen Tatlıdır, TV Dizisi (2017)
Miks
Sen Sağ Ben Selamet, Yönetmen: Ersoy Güler (2017)
Miks
Küçük Esnaf, Yönetmen: Bedran Güzel (2016)
Kayıt Miks Mastering
Kocan Kadar Konuş, Yönetmen: Kıvanç Baruönü (2016)
Kayıt Miks Mastering
Git Başımdan, Yönetmen: Şahin Altuğ (2015)
Kayıt Miks Mastering
Piyasadan Büyük Alacağımız Var, Yönetmen: Ekin Akçay (2015)
Miks Mastering
Osman Pazarlama, Yönetmen: Togan Gökbakar (2015)
Kayıt Miks Mastering
Recep İvedik 4, Yönetmen: Togan Gökbakar (2014)
Kayıt Miks Mastering
İnşaat 2, Yönetmen: Ömer Vargı (2014)
Kayıt Miks Mastering
Çanakkale Yolun Sonu, Yönetmen: Kemal Uzun, Serdar Akar, Ahmet Karaman (2013)
Kayıt Miks Mastering
Yahşi Batı, Yönetmen: Ömer Faruk Sorak (2010)
Kayıt Miks
Usta, Yönetmen: Bahadır Karataş (2009)
Kayıt Miks
İnşaat, Yönetmen: Ömer Vargı, Tolgay Ziyal (2004)
Kayıt