EN

Adham Farid

Biyografi

Adham Farid 1988 yılında Giza / Mısır ’da dünyaya geldi. Müzisyen, ses mühendisi ve elektronik müzik yapımcısı / beat maker olan Adham, 2013 yılında İstanbul’un farklı müzik atmosferini tanımak ve ses mühendisi olarak kariyerine devam etmek için İstanbul’a taşındı. 2017 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi MIAM’dan (Müzik İleri Araştırmalar Merkezi) Ses Mühendisliği ve Tasarım dalında yüksek lisans derecesi ile mezun oldu. Ses mühendisliği kariyerine Babajim Istanbul Studios & Mastering’de yardımcı mühendis olarak başlayan Adham Ferit Odman, Fazıl Say, Aydın Esen ve Şebnem Ferah başta olmak üzere Türkiye’nin önde gelen sanatçı ve yapımcıları ile çalıştı ve çalışmaya devam ediyor. Bundan sonra da amacı eğitim ve profesyonel hayatındaki tecrübelerini kullanarak, çeşitli müzikal geçmişlerden ve disiplinlerden gelen sanatçı ve prodüktörlerle, yerel ve uluslararası müzik kariyerine devam etmektir.

Diskografi
Kerem Görsev Trio Ft. Ernie Watts, Perfect Balance (2019)
Kayıt Miks
Se7en & Nobody, Pressure (2019)
Prodüksiyon Kayıt Miks
Se7en & Nobody, X (2019)
Prodüksiyon Kayıt Miks
Rahman Altın, Mürg-i dil (2019)
Kayıt
Fuat Ergin, Omurga (2018)
Prodüksiyon Kayıt Miks
Efe Demiral, Uyku Pansiyon (2018)
Kayıt Miks
Gazapizm, Ölüler Dirilerden Çalacak (2018)
Kayıt Miks
Sezgin Alkan, En Değerli Siyahım (2018)
Kayıt
Simge Pınar, Sangria (2018)
Kayıt
Simge Pınar, Biz Hep Aynı (2018)
Kayıt
Can Oflaz, Aç Kapıyı Gir İçeri & Uzun İnce Bir Yoldayım (2018)
Kayıt
Buğra Kertmen, Olmasın Böyle (2018)
Miks
Peyk, Lay Lay Lom (2018)
Kayıt
Şebnem Ferah, Parmak İzi (2018)
Kayıt
Burhan Şeşen & Ezgi Aktan, Olur mu? (2018)
Kayıt Miks
Melek Mosso, Babayı Alırsın (2018)
Kayıt Miks
Frozen Clouds, Live at Babajim Studios (2018)
Kayıt
Nihaband, Bir Ölüm Var (2018)
Kayıt
Nihaband, Güya (2018)
Kayıt
Sena Şener, Sendin Düşmanım (2018)
Kayıt
Sena Şener, Ona (2018)
Kayıt
Fazıl Say, Güz Şarkıları (2017)
Kayıt
Omar Souleyman, To Syria, With Love (2017)
Kayıt
Pentagram, Akustik (2017)
Kayıt
mor ve ötesi, melekler ölmez (2016)
Kayıt
Dhafer Youssef, Sounds of Mirrors (2016)
Kayıt
Kenan Doğulu, İhtimaller (2016)
Kayıt